Hotel Waalwijk

Ben jij opzoek naar een hotel in Waalwijk? Het Guesthouse Hotel is een hotel bij Waalwijk dat alles anders aanpakt dan alle andere hotels en accommodaties in de omgeving. Het hotel in de buurt van waalwijk blinkt vooral uit door de  sfeervolle, eigentijdse industriële inrichting voor zowel gasten uit de zakelijke markt maar ook voor gezinnen die naar het attractiepark willen.

GuestHouse Hotel
In de vakantie wilde ik met mijn vriendin een weekendje weg. Zelf wilde ik uit mijn eigen stad lekker ontspannen. Ook wilde ik wel naar een pretpark. Na een beetje rondvragen en rond kijken op het internet kwam ik de site tegen van GuestHouse Hotel. Op de site zag ik de luxe slaapkamers en ook nog het arrangement met de Efteling. In het arrangement had je allemaal pakketten waar uit je kon kiezen. je had de Efteling Package Small, Medium, Large en Extra Large. We wilden het hele weekend in Waalwijk zijn dus kozen we voor de Efteling Package Large. Bij dit pakket had je toegang tot 2 nachten in het hotel, en 1 dag toegang tot het attractiepark Efteling. Hier hebben we voor gekozen omdat we naast het park ook tijd over wilde houden voor andere leuke dingen te doen in de omgeving.

Wil jij nou ook lekker kunnen genieten in de mooie omgeving van Waalwijk? Reserveer dan nu snel een kamer in het hotel want vol is vol!