Kartonnen dozen van de Dozenhal

Bij de Dozenhal in België hebben wij een grote voorraad kartonnen dozen in allerlei soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 2500 verschillende maten en vormen en het is bij ons mogelijk om te kiezen voor zowel nieuwe als gebruikte dozen.

Verantwoorde kartonnen dozen

Wanneer u kiest voor gebruikte kartonnen dozen, kiest u voor groen. Onze gebruikte kartonnen dozen dragen bij aan een beter milieu, omdat deze ervoor zorgen dat er minder nieuw karton gemaakt hoeft te worden. Deze dozen doen echter niets af aan de kwaliteit die wij leveren. Ze kunnen nog prima een ronde mee. Elke ton golfkarton die wij hergebruiken bespaart 266 kilo luchtverontreiniging, 3 kubieke meter stortcapaciteit, 2026 kilometer aan benzine voor een gemiddelde auto en 20.000 liter water. Kies dus voor groen en kies voor gebruikte dozen. Op onze website kijkt u gemakkelijk welke formaten gebruikte dozen wij in ons assortiment hebben door de dozenzoeker in te vullen. U kunt ook uw eigen gebruikte dozen aan ons verkopen. Meer informatie hierover vindt u op onze website.

Dozen zoeken en laten bezorgen

Via onze website kunt u de verpakkingsmaterialen die u nodig heeft gemakkelijk zoeken via de dozenzoeker. Wanneer u deze heeft ingevuld, kunt u direct zien hoeveel dozen van het gekozen formaat wij op voorraad hebben en uw gewenste aantal bestellen. Wij maken gebruik van een onafhankelijke bezorgservice. Hierdoor zijn wij meestal in staat om de bestelling die u vandaag plaatst, morgen al te bezorgen. Heeft u het juiste formaat gevonden, maar wilt u de dozen laten personaliseren, dan kan dat ook!

Dozen personaliseren

Bij de Dozenhal personaliseert u gemakkelijk uw dozen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw bedrijfslogo op uw verpakkingsmaterialen te laten drukken of juist een productcode. Dit laatste is vooral makkelijk in het magazijn, om snel te vinden wat u zoekt. Het is mogelijk om uw verpakkingsmaterialen te laten bedrukken in zwart of in fullcolour. Wij horen graag uw wensen en kijken samen met u naar wat er mogelijk is. Wij maken vervolgens een drukproef en wanneer u akkoord gaat, produceren wij uw bestelling. Kijk op onze website voor meer informatie.