Merkherkenning door emmers

Plastic bucket vector illustration of 3d realistic white container for mockup model of brand package with lid and handles for painting, putty or primers and food design

Bij het opbouwen van een merk wil je dat mensen jou gaan herkennen. Als je deze 12 liter emmers laat bedrukken, dan kan niemand meer om je heen. De emmer is zéér geschikt voor in de bouw, zodat passanten jouw merk gaan herkennen op de emmers. Ook kun je de emmers als relatiegeschenk aan je meest gewaardeerde klanten geven. Omdat een emmer altijd van pas komt, kun je er vanuit gaan dat deze niet ergens in een kast zal komen te verstoffen.

Stop met emmeren

Op z´n Amsterdams, stop met emmeren en laat vandaag nog 12 liter emmers bedrukken, zodat jij direct kan beginnen met het bereiken van jouw doel. Of dit nu is om herkenning te creëren of omdat de emmers zéér stevig zijn en perfect zijn voor elke opdracht. Zowel het vervoeren van vloeistoffen of een flinke hoop zand is voor deze oersterke emmer geen enkel probleem!

De kwaliteit van bedrukken

12 liter emmers bedrukken was nog nooit zo makkelijk, wij helpen jou tot het resultaat perfect is. Wij dragen er zorg voor dat jouw logo of tekst op de gewenste 12 liter emmer uitmuntend is gepositioneerd en zéér scherp wordt weergegeven. Naast een mooie bedrukking is de emmer ook geschikt voor zware werkzaamheden. De topper onder de waterdichte vaten is pas af als deze bedrukt is met jouw tekst of logo.

Emmer varianten

Naast de reguliere werkzaamheden waar een emmer om bekend staan kun je hier veel meer mee. Zo kun je er ook een plant in kweken, deze kan later worden overgeplant in je tuin. Zeker wanneer je de plant als relatiegeschenk wilt gebruiken kan dit een leuke tip zijn. Hierna is de emmer weer beschikbaar voor een sopje om het huis mee te boenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *