Treinbank op maat

treinbank op maat

Voor een treinbank op maat ga ik naar meubelmaatwerksite.be want daar ben ik het beste uit. Aangezien mijn café breed is, heb ik aan de zijkant de ruimte voor gezellige zitjes. En deze heb ik nu; en dan precies zoals ik ze wilde hebben tegen een scherpe prijs

De keuze was niet snel gemaakt

treinbank op maat

Ikzelf heb lang getwijfeld; loungebanken aan de zijkant of treinbankjes. Ik heb het opgelost door het aan de vaste klanten te vragen. De meeste gaven als antwoord; in een loungebank hangen kunnen we overal omdat het op veel plekken is. De keuze viel toen op treinbankjes met daartussen een tafeltje waar je zo lekker op kan hangen. Dit suggereerde sommige klanten ook. Met deze gegevens ging ik naar de meubelmaatwerksite.be en direct dachten ze met mij mee. Horeca meubilair moet makkelijk schoon te maken zijn en ook makkelijk schoon te houden zijn. De tafeltjes is van krasvast materiaal, en de stof van de bankjes is slijtvast en met een vochtige doek af te doen. Zo blijft het netjes ook na jarenlang intensief gebruik. Ik kan iedereen adviseren; voor een treinbank op maat moet bij meubelmaatwerksite zijn.